Tjänster

Vi erbjuder allt från växtskötsel på kontor till integrerad grönska i och på nybyggnationer

Vårt löfte

Alltid hög kvalité

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högsta kvalitet när det kommer till växtservice och konstruktion. Vi är stolta över vår expertis och vår förmåga att tillgodose våra kunders behov på ett professionellt och tillförlitligt sätt.

Växtskötsel

Efter konstruktion och plantering erbjuder vi alltid underhåll av såväl växterna som bevattningen för att du ska känna dig säker på att växterna...

Konstruktion

Specialiserade inom konstruktion för att integrera grönska i såväl nybyggnationer som

Plantering och Bevattning

Vi jobbar med smarta bevattningslösningar för att... Vi kan växter...

Vi har helhetslösningen

Gör det enklare att hantera och koordinera grönskan till din byggnad. Genom att ta hand om allt från konstruktion, plantering och bevattning till växtskötsel kan vi erbjuda en smidigare och mer kostnadseffektiv lösning, samtidigt som du kan vara säker på att växterna hanteras på ett professionellt och hållbart sätt.

Integrerad grönska

Average Project Costs

Oavsett om det handlar om konstruktion på en byggarbetsplats, diskret skötsel i kontor eller butiker eller plantering utomhus så har vi verktygen och expertisen.

Vad säger våra kunder

Vi strävar alltid efter högsta möjliga kundnöjdhet. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Få en kostnadsfri offert idag.

Upplev förstklassig växtservice och konstruktion med oss! Vi garanterar högsta kvalitet, dedikerad personal och en vacker och hållbar miljö. Kontakta oss idag för att förverkliga din vision!

Jim Englund

jim@urbanorganic.se

072-503 16 44

Scroll to Top